sobota 12. februára 2011

Čože je to 50ka...!

Takto otázka nestojí, nie je to podstatné. A keby aj áno, tak odpoveď by bola množstvo nápadov, plánovania, práce, času, kopec ľudí, hostí, fotografie, dáke peniaze, otázky a odpovede, klipy, stoličky, diváci, platforma, suveníry, pochvaly.

Sobotné diskusie tento mesiac oslavujú dve dôležité jubileá. Tým prvým je 2 ročné výročie svadby nápadu a realizácie. Nápad bol pôvodne veľmi ostýchavý mladý muž, ktorý nemal veľa skúseností, realizácia stála vedľa neho a on sa nakoniec rozhodol konať. Pretože prvý Otvárač začal 28. 2. 2009, fungujeme za chvíľu už dva roky. Za tento čas sme stihli urobiť množstvo diskusií, ale aj oddychových akcií ako filmových večerov, grilovačiek, chatových pobytov. Relácií bolo pomaly už 50 a to je krásne okrúhle číslo, ktoré nás vo februári dostihne.

Rozparený vlak hučal po koľajniciach a niektorí počas tejto cesty z vlaku vyskočili, iní slušne na najbližšej stanici nastúpili. Nápaditosť, smelosť a vytrvalosť prebehne už čoskoro popri čísle 50 a rozhodne sa nehodlá zastaviť.

Naše poďakovanie preto patrí všetkým rušňovodičom, výpravcom a cestujúcim, ale aj ľuďom čo prihadzovali uhlie a všetkým, ktorí sa rozhodli pre našu pravidelnú linku. Držte nám palce, lístok bude aj naďalej bezplatný. [michus]

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára